Appraisal feature toegevoegd aan Pokémon Go update

0
1273
appraisel functie Pokémon Go
appraisel functie Pokémon Go

De gemiddelde leestijd voor dit bericht is 1 minuten

In de nieuwe update die er aan zit te komen heeft Niantic een mogelijkheid gemaakt om je teamleider om hulp te vragen

Candela, Blanche of Spark kunnen je Pokémon evalueren en je vervolgens informeren of de Pokémon potentieel heeft om groot en sterk te worden. Zo vertellen ze je precies aan welke Pokémonje het beste je candy en stardust kunt besteden.

Dit is nuttig omdat niet elke Pokémon dezelfde potentie heeft om sterk te worden. Als je Pokémon Go Gym Battles wilt bevechten, moeten je 6 ingezette Pokémon zo sterk mogelijk zijn. Het Appraisal-systeem maakt het makkelijker om dit doel te bereiken, zonder dat je in bijvoorbeel Google informatie moet zoeken.

1

De update wordt gefaseerd uitgerold en is misschien op dit moment van schrijven nog niet voor jou actief. Om jezelf voor te bereiden op het maximaliseren van de sterkte van je Pokémon, raden we nog een keertje al onze Pokémon Go tips aan.

In de update beschrijving van Pokémon GO geeft Niantic ook aan dat de studio werkt aan ‘nieuwe, spannende features voor de toekomst van Pokémon GO. Al vinden wij het een beetje teveel beloftes na een hoop tegenslagen en is het tijd voor actie en geen mooie verhalen meer! Alw we sprookjes willen lezen kopen we wel een boek van de gebroeders Grimm.  Ook zijn er extra maatregelen getroffen die het gebruik van bots tegengaan.