Pokemon go plus kopen? Dit kan vanaf vandaag!

Pokemon go plus kopen? Dit kan vanaf vandaag!

0
2731
Pokemon go plus
Pokemon go plus

De gemiddelde leestijd voor dit bericht is 2 minuten

Vanaf vandaag is de Pokémon Go plus armband verkrijgbaar. Door deze amband hoef jij niet meer op je scherm te kijken. De pokemon Go plus kopen kan vanaf vandaag bij veel winkels, echter zijn ze op de meeste plekken al uitverkocht in verband met de stormloop op de pre-orders.

Heb jij een Pokémon Go plus armband dan hoef je geen Pokémon meer te missen. De armband trilt zodra er een Pokémon in de buurt is en gevangen kan worden doormiddel van een druk op de button. Ook zal er een groen lampje gaan branden als je de Pokémon kan vangen. Ook zal de armband trillen gevolgd door een blauw lampje als er een Pokéstop in de buurt is. Door het drukken op de button van de armband zullen dan de voorwerpen wat je bij de Pokéstop krijgt aan je rugzak worden toegevoegd.

Voor het gebruik van de Pokémon Go plus armband kan je telefoon in je broekzak blijven zitten, je zult echter wel de Pokémon Go app op de achtergrond moeten laten draaien.

Pokémon GO rage zomer 2016

pokmon go spelers
pokmon go spelers

Pokémon Go is een game ontwikkeld door Niantic en uitgegeven door The Pokémon Company waarbij spelers wederom zoals elke pokemon game worden omgetoverd tot Pokémon trainers. Hierbij is het de bedoeling om alle pokemon te vangen, echter bij Pokémon Go werkt dit door rond te lopen in de echte wereld. Hierbij Pokéballs te gooien voor een Pokémon te vangen. Deze Pokéballen en andere items kunnen spelers dan weer verkrijgen bij zogenaamde Pokéstops wat in de echte wereld veelal kunstwerken zijn. Wanneer je als trainer level 5 behaald dan kan je kiezen uit een team van trainers waarbij je je kunt aansluiten (Blauw!, Rood en team geel) waarna je ook kan vechten in gyms. De beste pokemon trainer wordt dan de gym leader.

Sinds deze week is ook de nieuwe Pokémon GO buddy systeem gelanceert waardoor spelers hun buddy Pokémon kunnen kiezen. Net zoals Ash dat met Pikachu heeft in de originele Pokémon serie.

Pokemon GO Plus kopen

Aangezien deze vandaag is vrijgegeven voor verkoop is het erg moeilijk om aan het apparaat te geraken omdat de populaire gadget overal uitverkocht is momenteel. Er zijn meerdere winkels waar je de armband kunt reserveren.

Op dit moment is de Pokemon GO Plus kopen lastig. Dat komt omdat de populaire gadget veelal al is uitverkocht. Maar meerdere winkels nemen wel reserveringen aan voor de volgende levering. Hieronder een kort overzicht van de prijzen:

  • Bol.com – 57,17 euro
  • Intertoys – 39,99 euro
  • Bart Smit – 45,94 euro

Speel jij nog Pokemon GO en ga je de Pokemon GO Plus kopen? Laat het ons weten hieronder.