Pokémon Go verliest betalende spelers in record tempo

0
1181
Pokémon Go

De gemiddelde leestijd voor dit bericht is 0 minuten

Volgens de statistieken van Slice intelligence daalt de in-app aankopen van Pokémon Go spelers wereldwijd met maar liefst 79%. Wat er op duidt dat de Pokémon Go app duidelijk populairiteit verliest.

Pokémon Go verliest beduidend zijn kracht aan populariteit zoals onderstaande grafieken aantonen. Sinds 15 Juli zijn er steeds minder spelers die nog in-app aankopen doen, deze grafiek heeft Niantic en Nintendo beduidend zien slinken, en wel liefst met 79%! Ondanks deze statistieken is Pokémon Go toch een van de meest winstgevende apps op de markt momenteel. Hoelang dit nog aanhoud is nog de vraag aangezien de recent vrijgegeven statistieken.

indexed growth Pokemon Go
indexed growth Pokemon Go

Meer Pokémon-merchandise verkocht sinds lancering.

De app heeft toch momenteel al meer dan een half miljard euro opgebracht, maar heeft tevens ook gezorgd dat er wereldwijd meer Pokémon-merchandise is verkocht sinds de lancering van de app. De vele figurines, pluche toys, t-shirts en overige merchandise werden veel meer verkocht. Zo is er in de maand Augustus maar liefst 233 procent meer Pokémon-merchandise verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar.

sales Pokemon Go merchandise
sales Pokemon Go merchandise