Pokémon toewijzen als vriend in Pokémon Go (Buddy-system)

Evolueren gaat beter/sneller verlopen?

0
1899
pokemon go sourcecode
pokemon go source code datamining

De gemiddelde leestijd voor dit bericht is 1 minuten

Recente data onderzoeken in de code van Pokémon go zouden aanwijzingen vertonen van een zogeheten “Pokémon buddy systeem”. Deze code is onderzocht en werkt zo dat het makkelijker wordt om bepaalde zeldzame Pokémon te laten evolueren.

In een post op Pokémon Go Hub, wordt uitgelegd hoe de ontdekte code lijkt te werken.

Volgens deze informatie kan je een Pokémon toewijzen als vriend (Buddy). Het lijkt zo als blijkt uit het onderzoek van de datamining dat dit Pokémon buddy systeem dezelfde calculatie gebruikt als de “Egg distance calculatie”. Dit zou kunnen betekenen dat je deze vrienden kan toewijzen voor een bepaalde periode. In deze periode kan je met deze Pokémon wandelen en candy verdienen die deze Pokémon nodig heeft om te evolueren. Ook is er onderzocht dat je maar één Pokémon tegelijk kan toewijzen.

Er zijn aanwijzingen dat de Pokémon worden onder verdeeld in 4 groepen.

  • Medium size
  • Big size
  • Flying next to you
  • Rests on your shoulder

Dit nieuws is nog niet officieel door Niantic  bevestigd, maar toch lijkt de code compleet te zijn en kan elk moment door Niantic uitgerold worden als een update. Hopelijk gaat dit samen met een aantal stukken code die een aantal dagen geleden aan het licht zijn gekomen. In deze post lees je alles over de vorige data mining  in de code van Pokémon Go