Ruilen en legendarische Pokémon waarschijnlijk in komende update!

0
2651

De gemiddelde leestijd voor dit bericht is 1 minuten

Een Reddit gebruiker heeft met een zogenoemde data miner in de code van Pokémon Go voorbereidingen en teksten gevonden die er op duiden dat er gewerkt wordt aan een ruil systeem in Pokémon Go. Ook zijn er aanwijzingen gevonden voor de legendary Pokémon. Wanneer deze update zal uitrollen is nog onbekend. 

Een aantal zaken die er bekend zijn geworden tijdens dit onderzoek is dat er stukken code en teksten zijn gevonden  die het zoeken, aanbieden, reageren en resultaten van handel in Pokémon beschrijven. Pokémon ruilen is een van de meest gevraagde features van Pokémon Go spelers. 
Ook zijn er stukken code gevonden die er op duiden dat er nieuwe items zullen worden toegevoegd. Zo staan er in de code “Item_incense_spicy”, “Item_incense_cool” en “Item_incense_floral”. Dit er op dat er incense voorwerpen aankomen die waarschijnlijk bepaalde types Pokémon zal gaan lokken.

Als laatste verteld ons de code van de game de komst van de legendary Pokémon in een volgende Pokémon GO update. in de code staat “activity_catch_legend_pokemon”. Dit zou er op kunnen duiden dat hiermee de legendary Pokémon gevangen kunnen worden.

Wanneer deze features aan de game zullen worden toegevoegd is momenteel nog onbekend. Niantic heeft hier nog niets over vrijgegeven. Pokémon go is te downloaden en te spelen op iOS en Android apparaten.