Vijverpark Brunssum de Pokémon plek voor trainers uit Parkstad en omgeving

0
3076
Vijverpark brunssum pokemon go
Vijverpark Brunssum. Hier nog zonder Pokémon spelers

De gemiddelde leestijd voor dit bericht is 1 minuten

Sinds de lancering van Pokémon Go is het in onze buurt het drukste bij Vijverpark in Brunssum (Limburg). Ikzelf woon naast Brunssummerheide waar ik regelmatig te vinden ben voor het vangen van Pokémon. Echter na daar de nodige KM te hebben gelopen gingen de geruchten al snel dat het Vijverpark in Brunssum the place to be is voor het vangen van Pokémon.

Dat dit zich al snel had rondgesproken bleek wel toen ik daar voor het eerst arriveerde. er zijn elke avond zo’n 250 – 300 Pokémon trainers te vinden wat voor een klein gehucht als Brunssum best veel is. En de terrassen van de ijssalon en gezellige Cafés er tegenover zitten overvol en kun je nog geen plek meer krijgen. Er zijn een stuk of 8 Pokéstops die zowel overdag als ‘s avonds bijna de gehele dag lures draaien. Met regelmaat zijn hier zeldzame Pokémon te vinden. Zo heb ik er in de tijd dat ik er te vinden ben Lapras, Charmander, Snorlax, Dratini, Dragonair, Slowpoke, Mr. Mime en de nodige Magikarps gevangen. Ook spawnt er af en toe een Gyarados. Van deze laatste Pokémon heb ik er pas een mogen vangen in dit gebied helaas. Er spawnen met regelmaat 2de maar ook derde evolutie Pokémon.

Ben je eens in de buurt van Brunssum (Limburg) (Nabij Heerlen) Dan moet je zeker het Vijverpark bezocht hebben! Het is aan te raden te starten met een volle bagg en een volgeladen smartphone. Het meenemen van extra accu doormiddel van een extern laadsysteem is zeker aan te raden. Bereid je dus goed voor!