Wat valt ons op na de stille update van 19-8

0
1403
Mr Mime
Mr. Mime meer gespot als voorheen

De gemiddelde leestijd voor dit bericht is 1 minuten

Op 19-8 heeft Niantic achter de schermen, server side liggen sleutelen aan de Pokémon Go app. Je hoeft hiervoor geen nieuwe versie te downloaden in de Appstore of Google Play store. Wat is er veranderd?

Blaadjes, ritselend gras.  

Blaadjes Pokémon Go
Blaadjes Pokémon Go

Sinds de update is het ritselende gras waaraan je kon zien dat er een Pokémon verscholen zat niet meer actief in het spel. Het is hierdoor nog moeilijker om te weten waar de Pokémon zich bevind. Dit in samenhang met een nog steeds waardeloos systeem om Pokémon te kunnen tracken, Want zeg nu zelf wat is er veranderd sinds de laatste update waarin werd beloofd dat dit vernieuwd zou worden. Ze hebben het plaatje van de 3 voetjes veranderd in een plaatje met 12 grassprieten. (Je kunt lopen wat je wilt maar dit plaatje zal niet veranderen in iets waaraan je merkt dat je dichterbij komt) Verder werkt de Pokémon tracking functie niet anders dan voor deze update.

Spawnen van beter Pokémon 

Er spawnen in onze ogen meer uncommon Pokémon en ook is ons opgevallen dat ze vaker met 2-3 vlak bijelkaar spawnen. Zo hebben we met regelmaat 3 Bulbasauer of 3 Charmander kunnen vangen. Ook de Europe exclusive Pokémon MR. Mime heb ik meerdere malen kunnen vangen, voorheen had ik die nog niet kunnen vinden.